Verzekering voor woning

Woonverzekering informatie & tips

Edelweiss SWITCH van Edelweiss General Insurance is een op een bestuurder gebaseerde autoverzekering die autobezitters niet alleen in staat stelt hun autoverzekering ‘aan’ en ‘uit’ in te schakelen op basis van gebruik, maar dekt ook meerdere voertuigen onder één polis omdat het een drijvend beleid is. In tegenstelling tot een traditionele eigen schadepolis, wordt de verzekeringspremie voor SWITCH berekend op basis van leeftijd en ervaring van de chauffeur. De meest goedkope woonverzekeringen vind je bij ons.

Aangezien de meeste bedrijven een werk-van-huis-beleid hebben aangenomen vanwege de aanhoudende Covid-19-pandemie, is het aantal kilometers dat we rijden drastisch gedaald in het hele land. Volgens mediaberichten daalt het totale aantal gereden kilometers van midden maart tot en met juni de eerste week met bijna 50%. Dit zijn echt vreemde tijden, aangezien buitengewone veranderingen in vrijwel alle aspecten van ons leven gebruikelijk zijn geworden.

Inboedelverzekering online afsluiten

Werknemers in het hele land worden aangemoedigd om vanuit huis te werken, het meeste winkelen gebeurt online en vele andere dingen zoals we vroeger deden, veranderen ook. Waarom zou een verzekering worden uitgesloten als de evolutie overal plaatsvindt? Verschillende inboedelverzekeringen om problemen te voorkomen.

Wat dat betreft hebben we nu eindelijk op gebruik gebaseerde autoverzekeringen in India. Het nieuwe type autoverzekeringen, gelanceerd door verschillende verzekeraars, stelt autobezitters in staat om hun voertuigen te verzekeren voor kilometers die ze normaal gesproken rijden in plaats van het gewone jaarrond. Voor iedereen die op zoek is naar een autoverzekering die is geprijsd op basis van hoeveel u daadwerkelijk rijdt, kan een verzekering naar gebruik de oplossing zijn.